Україна
30 листопада 2015
У Сумах впроваджують нову систему контроля за в'їздом до міста
Існуючі стаціонарні блокпости обласного центру замінять на мобільні.
news-image

Про це повідомив начальник сектора Сумського відділу поліції ГУНП в Сумські області Микола Мальцев 30 листопада під час апаратної наради при міському голові, передає «Є!» з посиланням на місцевий портал "Любимые Сумы".

Зараз на основних в'їздах у місто встановлені стаціонарні блок-пости, які до речі обладнані системами відеоспостереження. Впровадження мобільних блок-постів дозволить повністю контролювати всі околиці міста, зокрема в районах Червоного села, Баранівки, Веретінівки.

За словами Миколи Мальцева, зазначені заходи дозволять не тільки оперативно перекрити всі в'їзди і виїзди з міста, але і збільшити кількість автопатрулів, які цілодобово будуть стежити за порядком на вулицях обласного центру.

Крім того, керівництвом Головного управління Національної поліції в Сумській області прийнято рішення про створення єдиного центру управління нарядами, які здійснюють охорону громадського порядку на території м Суми. З цією метою всі державні і не державні організації, що здійснюють охоронну діяльність, будуть переведені на єдину радіочастоту поліції.

Нововведення дозволять збільшити ефективність коригування роботи піших і авто патрулів, оперативно реагувати на можливі правопорушення, а також встановити щільний контроль за передмістям, - додав начальник сектору відділу поліції.
Читайте також: Україна посилила контроль за іноземними чартерними рейсами