Політика
30 листопада 2015
Журналісти обурились, як з ними вчинили на нараді нового мера Дніпропетровська
Працівники ЗМІ переконують, що очікували відкритості влади, а вийшло, як завжди.
news-image

Представників майже усіх ЗМІ Дніпропетровська запросили на першу апаратну нараду новообраного мера, анонсувавши максимальну відкритість влади. Втім вже за 15 хвилин працівникам медіа вказали на двері. Про це повідомляє місцевий ресурс Zabeba.li, передає «Є!».

Журналісти почули лише вступне слово Бориса Філатова, де він поміж іншого запевняв, що давно слід вести роботу з міськради у режимі онлайн. Втім після цих слів ЗМІ попросили вийти. Вони або повинні були декілька годин чекати за дверима, або йти.

"Справедливості заради відзначимо, що цього разу Філатов увічливо попросив представників преси «дати можливість провести нараду в робочому режимі». Обійшлося без випровадження, але з відкритістю знову щось не вийшло", - зазначили журналісти.

Пізніше міський депутат від "УКРОПа" Анастасія Староскольцева зазначила, що це перше в історії апаратне засідання, куди пустили журналістів, хоч і на 15 хвилин. Втім самі представники ЗМІ наголосили, що відкритість була надто показовою, від неї жодної користі ніхто не отримав.