Бібер пропустив зйомки в телешоу заради прогулянки на самокаті
Джастіна Бібера чекали в Нью-Йорку для участі в передачі «Вечірнє шоу зі Стівеном Кольбером», а поп-зірка в цей час катався на самокаті в Лос-Анджелесі.
news-image

Канадського поп-співака Джастіна Бібера помітили за безтурботною прогулянкою  на самокаті в Лос-Анджелесі в день, коли його очікували в Нью-Йорку для участі в передачі «Вечірнє шоу зі Стівеном Кольбером» і щорічному параді на честь Дня подяки, повідомляє New York Daily News, передає «Є!». Крім того, 25 листопада папараці сфотографували Бібера, коли він розважався з членами своєї команди біля готелю в Лос-Анджелесі.

Напередодні, 24 листопада, він відмовився брати участь у заходах, посилаючись на причини особистого характеру. Бібер вибачився в Twitter перед організаторами шоу і особисто Стівеном Кольбером.

"Спасибі за розуміння, іноді життя дає нам під зад і нам доводиться мати справу з цим. Маю надію, що скоро побачимося", - написав поп-співак Джастін Бібер.

29 жовтня Бібер на концерті в Осло залишив сцену після першої пісні. Пізніше він вибачився перед шанувальниками в Instagram, посилаючись на недосипання і роздратування на глядачів, які не хотіли його слухати.