Київ
2 грудня 2015
У Києві ще одна електронна петиція прийнята до розляду
Зазначена петиція набрала 10 028 підписів.
news-image

Петиція щодо яскравого освітлення пішохідних переходів в вечірній час набрала необхідну кількість голосів та прийнята до розгляду, передає «Є!» із посиланням на сайт Київміськради.
Зазначена петиція набрала 10 028 підписів.
Текст петиції щодо освітлення пішохідних переходів (Автор:Головченко Ігор Анатолійович): 

Зробити яскраве освітлення пішохідних переходів в темний час.

В осінньо-зимовий період темніє рано і видимість обмежена. По всьому Києву сотні неосвітлених або слабо освітлених пішохідних переходів. Побачити пішохода, що переходить дорогу, іноді можна тільки з мінімальної відстані, що може спричинити за собою найжахливіші наслідки. Тому необхідно встановити на кожному пішохідному переході досить яскраве освітлення, щоб водії могли заздалегідь бачити пішоходів.

Цілком можливо це врятує життя пішоходам і збереже водіїв від небажаних наслідків. До того ж значно скоротиться кількість ДТП саме на пішохідних переходах, - йдеться у петиції.

Нагадаємо, після реєстрації електронної петиції на веб-сайті Київміськради, вона повинна набрати 10 тисяч електронних підписів протягом трьох місяців з моменту публікації, а після цього буде розглянута органами чи посадовими особами, яким вона адресована, профільними постійними комісіями Київради та винесена на пленарне засідання.