Події
3 грудня 2015
Керівництво "ЛНР" розробляє "закон" для України, щоб уникнути покарання за свої злочини
Керівництвом «ЛНР» розроблений "проект Закону України" "Про недопущення переслідування і покарання осіб - учасників подій на території Донецької та Луганської областей".
news-image

Про це повідомляє народний депутат, координатор руху «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук на своїй сторінці в Facebook, передає «Є!».

За інформацією групи «ІС», таким "законом" пропонується звільнити від кримінальної відповідальності осіб, які вчинили на території Донбасу дії, що містять ознаки злочинів, передбачених Кримінальним кодексом України, і які були: учасниками військових формувань або особами, задіяними в діяльності таких формувань; брали участь у діяльності самопроголошених органів державної влади в окремих районах Донецької та Луганської областей або протидіяли проведенню антитерористичної операції (у період з 22.02.2014 р).

Проект також передбачає закриття за поданням Генеральної прокуратури України всіх кримінальних виробництв, звільнення від кримінальної та адміністративної відповідальності осіб, в т.ч. перебувають під слідством або вже засуджені судами України за участь у діяльності «ЛНР / ДНР».

Читайте також: Керівництво "ЛНР/ДНР" розкрадає пальне з приватних заправок - розвідка