Події
4 грудня 2015
Активісти в Криму почали військову операцію з блокади керченської переправи
Активісти вже почали морську блокаду анексованого півострова, вони вже займаються Керченською протокою.
news-image

Як повідомляє «Є!», про це заявив координатор громадянської акції по блокаді Криму Ленур Іслямов у інтерв'ю "Радіо Свобода".

Це вже військова операція, тому я не можу поки про це говорити. Однак скажу, що морська блокада Криму вже почалася. Тому що турки, коли збили цей літак, який потрапив на їх територію, вже здійснюють блокаду Босфору і Дарданелл. Залишається тільки Керченська протока, а ми нею займемося, вже зайнялися", - заявив Іслямов.

Нагадаємо, раніше представник кримських татар заявив, що після припинення поставок товарів, продуктів і електрики в Крим з материковою Україною буде "морська блокада" півострова, в тому числі в районі Керченської переправи, яка зараз є основною транспортною артерією, що з'єднує Крим з Росією, з Краснодарським краєм.

Після такої заяви окупанти арештували все майно Іслямова, але сам чоловік каже, що його не налякали, а розсмішили.

Що може відібрати у мене ця Няш-мяша? Нічого забрати вона не може, бо те, що Богом мені дано, Богу належить і Богу піде. І те, що вона заарештувала моє майно в Криму для мене смішно, тому що нічого болючіше, ніж її керівники відняли у мене Крим, зробити неможливо. Я повернуся до Криму і все заберу!"- підкреслив Іслямов.
Читайте також: Бойовики "поліції" Горлівки викрали мешканку Слов'янська, яка їхала забрати дитину