6 грудня 2015
Новорічні прикмети, які перевірені часом
Дізнайтеся про новорічні прикмети, які насправді діють.
news-image

Новорічними прикметами цікавляться навіть ті, хто не вважає себе прихильником забобонів та різної містики.

Мабуть, річ в особливій атмосфері новорічної ночі, коли навіть дорослим так хочеться вірити в диво, в казку, в те, що мрії обов'язково збудуться. «Є!» розповість вам про новорічні прикмети, які насправді "збуваються", бо перевірені часом.

Одяг

Ні в якому разі не можна зустрічати Новий рік у позиченому одязі та аксесуарах. Навіть, якщо це якась маленька прикраса. Це може призвести до того, що весь наступний рік ви будете в боргах. Також не рекомендується зустрічати Новий рік у буденному одязі, навіть, якщо ви вдома та не запросили гостей. Обов'язково одягніть щось гарне та святкове, щоб наступний рік був багатим, вдалим та щасливим.

Новорічний стіл.

Недарма з давніх часів залишилася традиція готувати багато смачних страв на Новий рік, щоб святковий стіл був багатим та зовсім не схожим на буденну вечерю. Це насправді приносить достаток та щастя протягом усього наступного року. Навіть, якщо у вас бракує фінансів, краще купити всього потроху, щоб на столі все одно була різноманітна їжа, а не дві-три страви.

Вогонь.

Якщо будете запалювати свічки на новорічному столі, обов'язково слідкуйте, щоб вони не погасли. Для цього краще вибрати підсвічники-склянки, які захистять полум'я від згасання. Якщо свічки, що не догоріли, в новорічну ніч випадково погаснуть, це вважається поганою прикметою.

Гроші.

Обов'язково покладіть у кишеню святкового одягу хоча б одну грошову купюру. Якщо зустрінете Новий рік із грошима, то й проведете його в достатку.

Особисті речі.

31 грудня обов'язково передивіться всі свої особисті речі, відберіть та повикидайте все зайве, чим ви вже багато часу не користуєтеся, але чомусь зберігаєте. Треба ретельно передивитися посуд та без жалю викинути всі тарілки та чашки навіть із маленькими тріщинками на них. Передивіться всі полички, шафи та антресолі, позбавтеся від одягу, який не носите, але чомусь про всякий випадок зберігаєте. Можна влаштувати такий розбір речей не 31 грудня, а трохи раніше, але викидати їх потрібно символічно саме 31 грудня до того, як сяде сонце.

Ви відразу ж відчуєте неймовірне полегшення, коли позбавитеся від непотрібу. Наступний рік обов'язково принесе вам щастя та достаток, який ви не пускали в своє життя, зберігаючи все старе.

Діти.

Якщо 31 грудня ви випадково знайдете у себе вдома дитячу іграшку, якої у вас не було, або була та ви про неї вже давно забули, або раптово знайдете її на вулиці, це свідчить про те, що наступного року у вас з'явиться малюк. До речі, "знайти" іграшку можна не тільки наяву але й уві сні.

Генеральне прибирання.

Зустрічати Новий рік у неприбраному домі не можна, це притягне бідність, сварки та хвороби протягом усього наступного року. Обов'язково зробіть генеральне прибирання до 31 грудня. 1 січня працювати не можна, потрібно відпочивати, ходити в гості, або просто знаходитися вдома з близькими. Хто працює 1 січня, буде працювати тяжко увесь рік.

Сміття.

Всі розбиті на непотрібні речі потрібно викинути саме 31 грудня але до заходу сонця. Після того, як стемніє, із дому вже нічого не викидають та не виносять. Якщо потрібно прибрати сміття, його висипають у сміттєвий кошик та залишають у домі. Не можна виносити з дому сміття до 3 грудня. Це дуже важливо. Якщо знехтувати цією прикметою, то наступний рік може бути бідним та скрутним. Навіть після новорічної ночі все сміття складають у пакети та залишають у домі аж до 3 грудня.

 

Поцілуйте кохану людину.

В новорічну ніч рівно опівночі під бій годинника обов'язково поцілуйте свою кохану людину. Зустріньте перші миті нового року не на відстані, а тісно обнявшись та з солодким поцілунком. Це обов'язково принесе щастя та гармонію у ваші особисті стосунки на весь рік. Не соромтеся це зробити, якщо поруч багато гостей, бо нічого немає поганого у проявах ніжного кохання.

Опівночі обов'язково будьте всі разом.

Ні в якому разі не допускайте, щоб хтось із рідних або друзів кудись відлучився саме опівночі в 00.00. Зустріти перші миті Нового року всі присутні мають разом в одній кімнаті. Тому попередьте всіх про це хоча б о 23.45 та прослідкуйте, щоб ніхто не виходив з кімнати або з дому. Це вважається поганою прикметою для тієї людини, яка саме в 00.00 чомусь відлучилася та не зустріла Новий рік з усіма. 

Тепер ви знаєте про справжні новорічні прикмети, яких не так вже й важко притримуватися, щоб наступний рік видався вдалим та щасливим. 

Наступного разу ми розкажемо вам, куди поїхати на Новий рік в Україні.

Нагадаємо, що ми вже розповідали про ідеї подарунків на Новий рік коханій дівчині або дружині.

Автор: Ірина Радченко.