Події
7 грудня 2015
Захарченко перетворює окуповану територію у центр торгівлі органами
Нещодавно так званий "парламент" недореспубліки прийняв закон "Про трансплантологію органів та інших анатомічних матеріалів людини".
news-image

Як повідомляє «Є!», посилаючись на власні джерела, лобіював закон депутат від політичного руху терористів "Донецька республіка" Сергій Завдовєєв із позивним "Француз".

Джерела зазначають, що цей "депутат" є людиною Олександра Захарченка та керівником окремого розвідувального батальйону "Легіон".

Співдоповідачем по закону виступив завідуючий трансплантаційним центром при Донецькому обласному клінічному територіальному медичному об'єднанню Віктор Денисов. Раніше він був керівником Донецького центру трансплантації нирки при ДОКТМО. Як відомо, медичний центр та сам Денисов були зазначені у гучній справі "чорного трансплантолога" Міхаеля Зіса.

Якщо врахувати те, що на тимчасово окупованій території тривалий час йдуть бойові дії та повністю відсутня будь-яка законність, незаконно утримують бійців ЗСУ та мирних жителів, можна впевнено говорити, що терористи прийняли такий "закон" для перетворення "ДНР" у центр "чорної" трансплантації з обмеженим ринком людських органів для торгівлі як на території близької, так і дальнього зарубіжжя", - зазначають аналітики правоохоронних структур України.
Читайте також: Горлівські бойовики віджали авто у "поліції" "ДНР"