Події
7 грудня 2015
Глава Ростуризму, маючи нерухомість на Сейшелах, закликає росіян відпочивати вдома
Глава Ростуризму Олег Сафронов назвав необхідність відпочинку на пляжі біля моря «нав'язаним стереотипом останніх років».
news-image

Про це повідомляє «Є!» з посиланням на російські видання.

...необхідність пляжу і моря - це багато в чому нав'язаний стереотип останніх років, який ми вже сприймаємо як власну думку. Наші предки, навіть забезпечені, не їздили масово на закордонні моря, - заявив глава Ростуризму в інтерв'ю "Російській газеті" 6 грудня.

Тим часом у декларації про доходи за 2014 рік у глави Ростуризму вказані два будинки площею 170 і 368 квадратних метрів, розташованих в Республіці Сейшельські острови. Таку інформацію опублікував у своєму блозі на "Эхо Москвы" Олексій Навальний.

Також у документі значаться п`ять квартир, чотири машиномісця, гараж-бокс та нежитлове приміщення площею 24,4 квадратних метра в індивідуальній та часткової власності.

Нагадаємо, Росія заборонила відпочинок у Туреччині через збитий бомбардувальник Су-24, а також авіасполучення з Єгиптом через терористичну загрозу. Російські чиновники звітують про переорієнтацію турпотоку на внутрішній ринок, на курорти Кубані, Криму.

Читайте також: Слідом за Єгиптом і Туреччиною, Гоа поповнив список небезпечних для російських туристів місць