Суспільство
8 грудня 2015
«Старі гроші міняють на нові» - під таким гаслом шахрайка видурила гроші у 92-річного дідуся
Злодійка заволоділа грошима пенсіонера в сумі 15 тисяч гривень.
news-image

Як повідомили у  Білоцерківському відділі  ГУНП в Київській області, до чергової частини Білоцерківського відділу поліції надійшло повідомлення від 92-річного місцевого жителя про те, що невідома ошукала його, забравши у нього 15 тис гривень, передає «Є!».

З’ясувалося, що до оселі дідуся навідалася молода жінка і представилась працівницею банківської установи. Вона завела розмову про те, що нібито зараз триває грошова реформа: «старі гроші міняють на нові». А от щоб таким стареньким людям, як він, не довелося йти у банк та вистоювати довжелезні черги, відтепер надаються послуги з обміну грошей просто вдома.   Дідусь віддав їй всі свої збереження, які знаходились у згортку газети. Молодиця навіть не перераховувала гроші, покрутилася із тим згортком і віддала назад старенькому – сказала, що вона прийде взавтра і обміняє йому гроші. Коли жінка пішла, чоловік розгорнув газету та побачив, що в ній знаходяться не гроші, а нарізані папірці - шахрайка зникла, прихвативши всі кошти.  

За даним фактом слідчим відділом Білоцерківської поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (шахрайство) КК України.

Проводяться оперативно-розшукові заходи по встановленню особи аферистки та її місцеперебування.  

Прикмети шахрайки: жінка віком 20-25 років, зріст 165-170 см., волосся темно-русяве, худорлявої тілобудови, одягнена в темну куртку.  

Читайте також: Киянка на власному подвір'ї затримала крадійку