Суспільство
10 грудня 2015
У Донецьку "Львівська майстерня шоколаду" відмовилася обслуговувати "мера"-терориста
У кафе "Львівська майстерня шоколаду", яке працює в окупованій шахтарській столиці, відмовилися брати участь у зйомках постановочного сюжету телеканалу "Росія 24" і обслуговувати перед камерами так званого "народного мера" Донецька Ігоря Мартинова.
news-image

Як повідомляє «Є!», про інцидент повідомив донецький політолог та поплічник терористів Роман Манекін. Він звинуватив у інциденті власників кафе, які знаходяться "за межами Донецька".

Мартинов приїхав до кафе зі знімальною групою пропагандистського телеканалу, щоб продемонструвати, як в ДНР функціонують заклади, де офіціанти спілкуються українською мовою. Але там його обслуговувати відмовилися.

Власники кафе, які проживають поза Донецьком, спробували перешкодити зйомкам "Росії-24" сюжету про те, що в Донецьку працюють українські кафе, в яких офіціанти розмовляють з відвідувачами українською мовою і ніхто цьому не заважає. Відмова власників обслужити мера міста викликав загальне обурення. І справді, що було б, якби "ДНР" відкрило кафе у Львові, а керуючий вирішив не пускати в нього мера міста? Зрозуміло, такі речі потрібно присікати "високо і коротко"! Якщо не хочете підкорятися владі "ДНР", завітайте, друзі, нафіг!" - написав Манекін.

Терористи обурюються цим інцидентом, говорячи, що кафе не хоче працювати з рублями, а приймає тільки гривні. То ж вони хочуть закрити "Львівську майстерню шоколаду".

Читайте також: Бойовики пустили дівчину в цивільному постріляти "по укропах" (ВІДЕО)