Політика
15 грудня 2015
"Вілкул увійшов у повний деструктив" - новий мер Дніпропетровська про опозицію
Борис Філатов розповів, що з Ренатом Ахметовим складаються "нормальні ділові стосунки", а з Олександром Вілкулом - ні.
news-image

Про це новий мер Дніпропетровська розповів в інтерв'ю журналісту "Главкома", передає «Є!».

Розповідаючи про свого головного опонента на виборах до мерії Олександра Вілкула Філатов зазначив, що той його не привітав з перемогою.

Його (Вілкула - прим.ред.) основна проблема полягає в тому, що він ніколи не визнає своїх помилок, ніколи не вибачається і ніколи не робить висновків з подій, - додав він.

На питання журналіста, як складаються стосунки з "Опозиційним блоком" і його головними представниками в області - Ренатом Ахметоваим і Олександром Вілкулом, Філатов відповів:

Дивіться, рівно на наступний день з моменту, як я тут сиджу, до мене прийшли представники всіх тутешніх підприємств Ахметова, і ми з ними налагодили конструктивний діалог. Перед обленерго у міста є велика заборгованість. Представники ДТЕК прийшли сюди, ми вирішили питання, я заплатив 18 млн, все нормально. З компанією «Укртелеком» у нас, взагалі, складна проблема. Брухтовики знищують, ріжуть кабель. Компанію «Укртелеком» вже затретирували, тому я зараз їй допомагаю з координацією з Національною поліцією. Що стосується компаній Ахметова, у нас абсолютно нормальні ділові стосунки.
Що стосується Вілкула. Він, по-моєму, увійшов вже в повний деструктив. Він звалює в одну купу різні питання. Йому привиділося, що ми робимо йому гидоти в Кривому Розі, ми не хочемо почути його в облраді. Я не розумію, як все це можна звалювати в одну купу. Мене цікавлять, в першу чергу, місто і міськрада. А те, що у Вілкула є проблеми в Кривому Розі, ...- не можна пов'язувати з містом Дніпропетровськом. А Вілкул всі проблеми звалює в одну купу і хоче їх вирішити одним ходом. А я вважаю, проблеми треба вирішувати окремо. Ми - я і партія «УКРОП» - готові розмовляти, - розповів Філатов.
Читайте також: Філатов розповів, що інколи йому хочеться убити однопартійців