Політика
15 грудня 2015
Філатов помирився з "Самопоміччю"
Але з "Громадянською силою" спільну мову досі не знайшов.
news-image

Новообраний мер Дніпропетровська Борис Філатов припинив сварку з представниками політичної партії "Самопоміч" у міській раді міста. Про це він розповів в інтерв'ю журналістові «Главкому», передає «Є!».

"У мене були численні розмови з усім сонмом директорів «Самопомочі» - Олегом Березюком, Олегом Лавриком, Єгором Соболєвим, Семеном Семенченком. І, як мені здається, вони привели до тями місцевих депутатів", - різко зазначив Філатов.

Політик зауважив, що він звертався до чільника "Самопомочі" Андрія Садового, щоб він вплинув на своїх однопартійців. Втім особисто з мером Львова він не спілкувався. Однак результат очевидний: Філатов зазначає, що спільну мову з цією політсилою знайдено.

Борис Філатов повідомив, що "Самопоміч" у міськраді очолив Артем Хмєльников, "Опозиційний блок" - Наталія Начар'ян, фракцію «УКРОП» - Михайло Лисенко, «Солідарність» - Каміль Примаков. Але лідера "Громадської сили", відомого у місті бізнесмена Загіда Краснова він чільником партії у міськраді не вважає.

"Коли я говорю« якийсь Загід Краснов », я просто не знаю, хто це такий. Ну, є такий місцевий політик. Але очолює він фракцію чи ні - мені невідомо", - сказав Філатов.