Суспільство
15 грудня 2015
Грузинські добровольці звернулися до Авакова (відео)
Бійці вимагають пояснень від міністра.
news-image

Відео на своїй сторінці в фейсбуці виклав Tamar Shavladze, передає «Є!».

Грузинські добровольці, які воюють проти російських окупантів за Україну разом з українськими військовими записали відеозвернення до міністра Арсена Авакова.

Добровольці запропонували Авакову самому воювати за свою Батьківщину, якщо він вважає їх гастролерами.

За словами грузинських бійців, вони воюють на Сході України разом з силами АТО вже півтора року. Чоловіки наголосили, що багато їх грузинських побратимів вже загинуло.

"І ви не маєте права про нас казати, що ми гастролери. Ви будете за ці слова відповідати, щоб ви знали", - заявили добровольці.

Грузини вимагають від Авакова пояснень щодо слова "гастролери". Добровольці вважають, що міністр образив не лише їх, а і всю Грузію. 

 

Обращение грузинских Героев к Арсену Авакову. Героев, кто добровольно пошли защищать Украину от северных дикарей, которые никогда не напьются кровью. Героев грузинского народа, у которых в сердцах живет возвышенная цель, смысл жизни возвышается над бытием и бренным настоящим. Они понимают, что важно защищать свой народ и братский народ. Воины - это высшие духовные существа и любимцы Богов в любой религии, потому что для них богатства мира это "Все суета сует. Все тщета и ловля ветра" -Книга Притчей Соломоновых (Соломон)В отличии от коррупционных крыс, для которых главное в жизни - это бытовая тленка, обворовывание труда простых людей, получение удовольствие от обнищания народа.

Опубліковано Тамар Шавладзе 15 грудня 2015 р.