Події
16 грудня 2015
У Броварах затримано 16-річного шахрая
Підліток шляхом обману дитини незаконно заволодів мобільним телефоном.
news-image

У Броварську поліцію 37-річний місцевий житель повідомив, що у його сина незнайомець забрав мобільний телефон, передає «Є!»  із посиланням на прес-службу Броварського ВП ГУНП.

З’ясувалося, що на одній із вулиць міста Бровари, 16-річний підліток підійшов до хлопця та попросив зробити кілька дзвінків з його телефону. Пообіцявши повернути мобільний через декілька хвилин, відійшов в сторону, нібито передзвонити, та втік.  

Під час проведення першочергових оперативно-розшукових заходів оперативники встановили та затримали підозрюваного. Ним виявився 16–річний місцевий мешканець.

Неповнолітній зізнався, що дійсно відібрав шляхом обману у хлопчика мобільний телефон моделі «Nokia». Викрадене хотів продати, а виручені кошти витратити на власні потреби.  

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.190(шахрайство) КК України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадських робіт на строк до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років.

Досудове розслідування триває.

Читайте також: Ранкове ДТП на Тернопільщині: водій в'їхав у дерево та загинув на місці