17 грудня 2015
Алсу розповіла, що її донечки просять на Новий рік
Співачка, як і багато інших, вже щосили готується до свят.
news-image

Рік Мавпи Алсу разом з родиною планує зустріти в Москві. За словами співачки, зазвичай напередодні Нового року вона влаштовує окреме свято для своїх дочок Сафіни і Мікелли - вдома чи в кафе, куди запрошують подруг дівчаток і, звичайно ж, Діда Мороза, який роздає їм подарунки. Алсу відзначила, що її дочки все ще вірять в чари, і вона хоче, щоб це тривало довше, пишуть російські ЗМІ, передає «Є!».

«Як завжди, Сафіна і Мікелла знову хотіли попросити у Дідуся Мороза песика. Але у нас вже є кілька собак, і я сказала: «Питання закрито!» Тому доньки замовили набори для малювання та творчості», - цитує співачку російське видання.


За словами Алсу, її старша донька Сафіна зараз захоплена в'язанням, сама майструє шарфи та шкарпетки, тому чекає в подарунок пряжу.

«І звичайно, дівчатка просять нарядні сукні - обов'язково в підлогу, «дорослі», як у мами, - додає зірка. - Я отримую від них листівки, акварелі, вироби з пап'є-маше і в техніці декупаж. Найзворушливіші подарунки, я їх усі дбайливо зберігаю».

Нагадаємо, що старшій доньці Алсу Сафіні - 9 років, а молодшій Мікеллі - 7. Батько дівчаток - чоловік співачки, бізнесмен Ян Абрамов, за якого Алсу вийшла заміж в 2006 році.