Суспільство
17 грудня 2015
Яна Зінкевич реабілітується після операції(фото)
Дівчина вже самостійно вживає їжу.
news-image

Відома волонтерка та госпітальєр "Правого сектору" Яна Зінкевич в Ізраїлі успішно перенесла операцію на хребті, травми якого спричинило страшне ДТП. Оптимістичний допис дівчина зробила у Facebook, передає «Є!».

Смілива красуня вже самостійно вживає їжу і навіть ласує полуницею. Зінкевич подякувала усім, хто молився і хвилювався за неї. Дівчина переконана: лише завдяки підтримці вона виявилась спроможна перенести випробування. Адже їй у хребет ізраїльські лікарі встановили титанову пластину.

"Мені було страшно, але завдяки вашій підтримці і молитві мені було набагато легше. Я хочу висловити вам величезну подяку за те, що ви підтримали мене, вірите і не залишаєте наодинці з моєю бідою. Завдяки вам я повірила в себе і зможу перемогти!" - наголосила Яна.

Дівчина висловила слова подяки губернатору Дніпропетровщини Валентину Резніченку, своєму ізраїльському лікарю, а також рідним та близьким. Особливо подякувала Зінкевич раднику губернатора Борису Трейгерману, який супроводжував її до Ізраїлю та особисто підтримував увесь цей час.