Суспільство
17 грудня 2015
На Рівненщині жінка розкопала могилу, щоб забрати звідти фотографію
Під час поховання діда вона сама її туди й поклала.
news-image

У селі Смордва Млинівського району Рівненської області міліція затримала жінку, яка на кладовищі розкопувала могилу родича. Мотивом свого вчинку Антоніна Гуч назвала необхідність дістати звідти фотографію власного чоловіка Романа, яку вона власноруч туди помістила під час поховання, повідомляє "Сегодня", передає «Є!».

"Коли помер дідусь, то вирішила покласти під його подушку фотографію Романа, щоб він "напоумив" онука і той перестав мене бити і знущатися", - розповіла жінка.

Згодом винахідниця вирішила, що завдасть своїм вчинком шкоди чоловікові, й вирішила фотографію дістати з могили дідуся. Жінка розповіла, що саме чоловік, який дізнався про вчинок дружини, примусив її до вандалізму. Саме він потім і зателефонував до міліції, щоб видати свою благовірну.

"Він хотів мене підставити, адже у нас повинен бути суд про розлучення. Роман хоче собі забрати трьох спільних дітей, і я проти цього", - додала Антоніна Гуч.

У міліції підтвердили, що конфлікт у родині існує давно. Жінка зверталася до правоохоронців з заявою про нанесення тілесних ушкоджень чоловіком, зараз триває з цього приводу слідство.

Антоніні Гуч за осквернення могили за законом загрожує штраф 3400 гривень або обмеження волі на строк до 3 років.