Політика
17 грудня 2015
Народні депутати вирішують важливі питання за шикарним застіллям
За одним столом зібралось чимало українських політиків.
news-image

Радник губернатора Одещини Саша Боровик опублікував у Facebook фотозвіт неформальної зустрічі українських політиків, де зібралося чимало молодих чиновників, народних депутатів та журналістів, повідомляє «Є!».

За столом зі стравами та напоями зібралися губернатор Одещини Міхеїл Саакашвілі, народні депутати Мустафа Найєм, Сергій Лещенко, Єгор Фірсов, Світлана Заліщук, Єгор Соболєв, Дмитро Добродомов, екс-кандидат у мери Києва Сергій Гусовський, голова правління Центру Протидії Корупції Віталій Шабунін, лідер об'єднання "Сила людей" Олександр Солонтай, голова "Демальянсу" Василь Гацько та деякі інші. За кадром вочевидь знаходиться автор фоторепортажу Саша Боровик.

"Ми разом", - єдиний підпис, який залишив автор.

З якої причини зібралися відомі політики за одним столом - наразі невідомо. Але попередній допис у соцмережі Саші Боровика надає інформацію про те, що у Києві 23 грудня відбудеться антикорупційний форум.

"Перед форумом наша команда проводить консультативні зустрічі з представниками реформаторського руху", - йдеться у повідомленні.

Варто зазначити, що жоден з учасників зустрічі, окрім Боровика, не став розповідати про неформальну бесіду політиків та журналістів.