Політика
18 грудня 2015
"В політичні баталії вступають справжні і липові реформатори", - The Financial Times
На заході вважають, що чесним політикам в Україні справді скрутно.
news-image

Західні країни часто аналізують проблеми України й оцінюють рівень проведення реформ, адже нова влада працює вже півтора роки, а результат поки примарний. Про це пише британське видання «The Financial Times», повідомляє «Є!».

Автор публікації певен, що самопроголошені республіки стануть фантомами для України, вони постійно диктуватимуть умови й гальмуватимуть процес реформ. Військовий конфлікт став тихіший, тому лінія фронту переміщається до Києва.

«Тут в політичні баталії вступають справжні і липові реформатори ... Багато хто вважає, що більшість українських політиків повернулися до своїх старих звичок. Громадянське суспільство, яке багато чому навчилося на прикладі невдалої помаранчевої революції, зберігає тиск на владу. Однак незрозуміло, чи вистачить сил для досягнення перемоги реформаторам, таким як міністр фінансів Наталя Яресько », - пише автор публікації.

Найкращий спосіб допомогти Україні - це підтримувати тих реформаторів, які справді хочуть працювати й досягти результату.

"Після Росії Україна є найбільшою країною в Європі. Якщо вона повернеться під владу Москви через те, що ми послабимо тиск і не допоможемо всіма можливими способами справжнім реформаторам в Києві, на наших кордонах на довгі роки виникне нестабільність", - переконаний автор.