Суспільство
18 грудня 2015
Дружина екс-голови Закарпатської облради Чубірка отримала посаду
Ксенія Чубірко негативно вплинула на передвиборчу кампанію чоловіка.
news-image

Дружина колишнього голови Закарпаської обласної ради та екс-кандидата у мери Ужгорода Володимира Чубірка очолила кафедру терапії та сімейної медицини Ужгородського національного університету. Вчена рада університету ухвалила рішення одноголосно, кафедра висунула кандидатуру Ксенії Чубірко самостійно, повідомляють місцеві ЗМІ, передає «Є!».

Втім дружина екс-чиновника в Ужгороді вельми відома персона. Філолог Ліна Тимарська раніше повідомляла, що дописи Ксенії у соцмережах, які вона активно робить, відзначаються безграмотністю. Скандальну славу Чубірко приніс допис, де володарка коштовного "Лексуса" обурюється податком на дорогі автомобілі.

Некоректні дописи негативно вплинули на передвиборчу кампанію чоловіка Ксенії Чубірко, який прагнув обійняти посаду міського голови Ужгорода. Вибори Володимир Чубірко програв, і зараз він не працює у бюджетних структурах.

Знайомі пари повідомляють, що Ксенія і Володимир Чубірко відпочивають після передвиборчої кампанії з дітьми в Об'єднаних Арабських Еміратах.