22 грудня 2015
Ідея чудового безкоштовного подарунку на Новий рік
Дізнайтеся, що подарувати на Новий рік близькій людині, якщо зовсім немає грошей.
news-image

Далеко не у всіх у теперішній скрутний час є фінанси на новорічні подарунки. Але так не хочеться залишати близьких, а особливо найдорожчу кохану людину без сюрпризу на Новий рік. «Є!» підкаже, як зробити чудовий подарунок, який буже коштувати копійки, але для тієї людини, кому ви його подаруєте, він буде цінніший, ніж якась дорога матеріальна річ. Весь секрет у тому, що це сюрприз, у який вкладається душа та всі найщиріші почуття, це те, що неможливо купити за гроші. Такий подарунок запам'ятається вашій близькій людині, як один із найбільш оригінальних та душевних, не дивлячись на те, що сам по собі він майже нічого не коштує.

Мабуть, вам уже дуже цікаво, що ж це за подарунок такий незвичайний. А назва у нього дуже романтична - "Вітамінки щастя", або їх ще називають "Записочками щастя".

Для створення цього подарунку вам знадобиться звичайна скляна банка. Буде дуже добре, якщо ви знайдете банку якоїсь незвичної красивої форми, але якщо немає, то підійде звичайнісінька. Потім потрібен кольоровий папір або пачка кольорових папірців-стікерів. Також згодяться дитячі наклейки у вигляді сердечок для оздоблення подарунку. Найнеобхідніше - це вільний час для створення сюрпризу та натхнення. 

Наріжте кольоровий папір (або ж звичайний білий) на довгі смужки. Їх повинно бути 366 штук, тобто на кожен день наступного року, враховуючи, що 2016 рік буде високосним.

Потім на кожній смужці пишіть усе, що забажаєте. Для цього потрібен час та фантазія, тому за створення такого подарунку треба братися заздалегідь. Пишіть, наприклад, якісь фрази, що заставляють замислитися, їх безліч в інтернеті. Але не заповнюйте всі папірці лише ними, розбавте їх компліментами для близької людини, словами кохання, побажаннями. Також на деяких смужках напишіть щось особисте, що зрозумієте лише ви та ваша кохана людина.

Коли будуть заповнені усі смужки паперу, скрутіть кожну в "равлика" та складіть у банку.

Закриваєте кришкою, на яку можна наклеїти декор або ж інструкцію, як користуватися цим подарунком. Банку прикрашаєте наклейками або будь-яким декором за вашим бажанням. Ідея полягає в тому, що ваша близька людина буде кожного дня витягати навмання по одній записочці з банки та читати. Таким чином подарунку вистачить на увесь наступний рік! Гарантуємо, що вашій коханій людині ще ніхто та ніколи не дарував нічого подібного. Це набагато цінніший сюрприз, ніж щось просто куплене в магазині.

При бажанні такий подарунком можна доповнити будь-який матеріальний.

Можна смужки паперу згорнути в зірочки, тоді ваш подарунок буде виглядати ще більш казково. 

Ось майстер-клас, як складати такі зірочки-орігамі.

Також записочки можна скласти у велику 3-літрову банку та додати до них цукерки.

За бажанням можна скласти "Записочки щастя" не в банку, а в красиву подарункову коробку.

Побажання та висловлювання можна писати не на смужках паперу, а на звичайних стікерах, які потім скласти вчетверо або ж перев'язати маленькими стрічками, наче свитки.

Одним словом, ідею ви зрозуміли, оформлення для "Записочок щастя" можна придумати будь-яке, все залежить від вашої фантазії.

Тепер ви знаєте, що подарувати на Новий рік близьким людям, якщо раптом у вас зовсім немає грошей на подарунки. 

Нагадаємо, що ми вже розповідали про топ-10 невдалих подарунків на Новий рік.

Наступного разу ми вам розкажемо, як прикрасити новорічний стіл, щоб здивувати рідних та гостей.

Автор: Ірина Радченко