Спорт
21 грудня 2015
Сучасний футбольний стадіон за 400 тис євро планують побудувати в Слов'янську
Гроші на стадіон виділяє УЄФА.
news-image

Про це повідомив начальник відділу у справах сім'ї, молоді та спорту міської ради Олександр Міщенко на засіданні постійної комісії з питань охорони здоров'я, освіти, соціальної та молодіжної політики, яка відбулася сьогодні, 21 грудня, передає «Є!» з посиланням на "Діловий Слов'янськ".

За словами Міщенка, за підтримки УЄФА і Федерації футболу України в кожній області планується будівництво сучасного футбольного поля зі штучним покриттям та всією інфраструктурою.

У Слов'янську на даний момент зареєстрована Федерація футболу Донецької області. Це дає нам певні переваги в подальшому на розвиток нашої матеріально - технічної спортивної бази, - пояснив він.

На даний момент, за словами Олександра Міщенка, Федерацією футболу Донецької області проводяться переговори з військовою частиною і Нацгвардією про те, щоб на стадіоні колишнього САТУ почати будівництво цього поля. Розробляє проект Федерація футболу Донецької області.

Вартість будівництва даного об'єкта становить від 400 000 євро. Це засіб від УЄФА. Зараз Федерація футболу Донецької області просить підтримати місцевих властей цей проект і виділити на реалізацію підготовчих робіт 500000 гривень, - зазначив Олександр Міщенко.

Однак, проекту стадіону поки немає, як немає і міського бюджету на 2016 рік, а тому говорити про виділення коштів комісія поки не може.

Читайте також: Грати у "ДНР": бойовики назвали умови повернення "Шахтаря" на Донбас-Арену