55-річний Х'ю Грант став батьком вчетверте
У актора дуже насичене особисте життя.
news-image

Як повідомляє The Daily Mail з посиланням на шведську газету Sundsvall Tinding, одна з подруг Гранта, шведка Анна Еберстейн, 16 грудня 2015 року народила дівчинку. Про це ЗМІ розповіла мати Анни, відомий у Швеції юрист і політик. Як назвали малу, поки не відомо, повідомляє «Є!».

Це друга спільна дитина 55-річного актора і 37-річної телепродюсерки. У пари вже є трирічний син Х'ю Джон Мунго. Крім того, у Гранта підростає ще двоє дітей від його іншої подруги, китаянки Тінлан Хун - 4-річна дочка Табіта і син Фелікс, якому в грудні виповниться 3 роки. Фелікс всього на три місяці молодше Джона, що означає, що обидві подруги Гранта були вагітні одночасно.
 
Таким чином, Грант, який ніколи не був одружений, за чотири роки став батьком чотирьох дітей, і це при тому, що раніше актор неодноразово заявляв, що не любить дітей. Проте все змінилося після народження Табіти, у якої є і друге, китайське ім'я - Цзин Сі, що означає «Щасливий випадок». З тих пір Грант постійно говорить про те, що його життя змінилося на краще, що тепер він по-справжньому щасливий. За словами близьких до актора людей, Грант виявився дуже хорошим, люблячим батьком, який прагне якомога більше часу проводити з дітьми.