Forbs склав рейтинг найбільш переоцінених зірок Голлівуду
Очолює рейтинг популярний актор Джонні Депп.
news-image

Разом з рейтингом найприбутковіших зірок Forbes склав список найбільш переоцінених акторів. Обидва рейтинги враховують, скільки грошей повертають знаменитості кіностудіям - у розрахунку на кожен вкладений у акторів долар, передає «Є!».

Перше місце в списку переоцінених артистів зайняв зірка «Піратів Карибського моря» Джонні Депп, який ледь повертає кіностудіям витрачені на нього гроші.

Нижче нведена трійка акторій, які стали найбільшим розчаруванням для продюсерів Голлівуду. 

Джонні Депп - $ 1,2 з кожного витраченого долара

За останні картини за участю Деппа кіностудії отримували всього по $ 1,2 на кожен долар, витрачений на актора, порахував Forbes. Фільми із серії «Пірати Карибського моря», в яких Депп виконав головну роль, стали однією з найуспішніших франшиз, зібравши в сумі $ 3,7 млрд. Однак «Мордекай» заробив всього $ 47 млн ​​при бюджеті в $ 60 млн, а «Перевага» ледь відбило витрачені на виробництво $ 100 млн. При цьому Джонні Депп в серпні зайняв 12 місце в рейтингу найбільш високооплачуваних акторів світу за версією Forbes, а його річний дохід був оцінений в $ 30 млн.

 

Дензел Вашингтон - $ 6,5 з кожного витраченого долара

У листопаді голлівудська асоціація іноземної преси оголосила, що лауреатом почесного «Золотого глобуса-2016» імені Сесіла Б. де Мілля стане Дензел Вашингтон, він отримає особливу премію. У Вашингтона вже є два «Золотих глобуси» і два «Оскари». Почесні трофеї, однак, не вплинули на прибутковість 60-річного актора для кіностудій в цьому році: в рейтингу найбільш переоценнних зірок він на другому місці з $ 6,5, повернутими на кожен витрачений долар. 2014 був для Вашингтона вдаліше: «Праведник» з актором у головній ролі зібрав у прокаті понад $ 192 млн при бюджеті $ 55 млн. У 2017 році вийде продовження стрічки.

Вілл Феррелл - $ 6,8 з кожного витраченого долара

Уїлл Феррелл замикає топ-3 цього списку, він приніс кіностудіям по $ 6,8 на заплачений йому долар. У 2015 році Феррелл зіграв одні з головних ролей у трилері «Фатальний усиновлення» (вийшов у червні) і міні-серіалі «Трофеї перед смертю» (прем'єра була в липні), а в січні 2016-го з'явиться на російських екранах у комедії «Здрастуй , тато, Новий рік ». 48-річний американський актор не вперше потрапляє до рейтингу найбільш переоцінених зірок: торік він був на шостому місці з $ 6,6, повернутими кіностудіям.

Також серед зірок, що не принесли особливого прибутку, такі улюблені мільйонами зірки, як Том Круз, Бред Пітт, Крістіан Бейл і Ченнінг Татум.

Читайте також: Forbes назвав найбільш високооплачувану актрису 2015 року