Спорт
23 грудня 2015
Суркіс підтримав антикризову програму Павелко
Віце- президент УЄФА і почесний президент ФФУ Григорій Суркіс висловив свою позицію щодо чемпіонату України.
news-image

Віце- президент УЄФА і почесний президент ФФУ Григорій Суркіс висловив свою позицію щодо чемпіонату України у своїх коментарях каналу "Футбол 1", передає «Є!».

"Вважаю, в українському футболі сьогодні повинні змагатися команди, які очолюють президенти, які знають, як вони можуть почати і закінчити змагання, виконувати свої зобов'язання перед гравцями, тренерами і співробітниками, будувати інфраструктуру. Ми повинні підвищити глядацький інтерес. Тоді й телебачення буде по- іншому ставитися до турнірів. Треба зробити багато кроків, які забезпечили б конкурентоздатність національного футболу. Якщо ми цього не зробимо, то будемо дурнями. Але я вважаю, що українці - .. люди мудрі.ФФУ зацікавлена ​​в розширенні чемпіонату, клуби - в скороченні? Я сьогодні на стороні клубів. Кількість, яке не дасть якості, не може існувати взагалі "

Раніше стало відомо, що Президент ФФУ запропонував антикризову програму, за схемою якої в чемпіонаті буде бути участь два роки 12 команд, а на третій рік формат повернеться до звичних 16 клубів.