Політика
23 грудня 2015
Промова Саакашвілі на Антикорупційному форумі зірвала бурні овації
Емоційний виступ глядачі супроводжували вигуками "браво".
news-image

Організатор та головний спікер Антикорупційного форуму, який відкрився 23 грудня у Києві, виголосив гучну промову, яка неодноразово викликала оплески та вигуки "браво". Пряму трансляцію веде ресурс Цензор.нет, повідомляє «Є!».

Губернатор Одеської області Міхаїл Саакашвілі наголосив, що в Україні є лише три проблеми: "корупція, корупція і корупція". Політик зауважив, що країна знаходиться за розвитком на рівні африканських країн. Вже понад рік майданівське керівництво керує країною, зауважує Саакашвілі, але рівень корупції лише посилюється. 

"Так погано як зараз не було ні при Кучмі, ні при «помаранчевих», ні при Януковичі. Ніколи. Чверть віку триває розграбування величезного багатства України", - наголосив губернатор Одещини.

На початку 90-х Польща і Україна були на одному рівні, але корупція довела нашу країну до краху, переконаний політик. Він підкреслює, що від недбалості керівництва страждають звичайні люди.

"Польща та Україна були на одному рівні 24 роки тому. І де зараз Польща? А де Україна? Ніхто не бажає інвестувати в Україну? Чому? Корупція", - промовив чільник Одещини.

Саакашвілі резюмував, що докладе максимум зусиль для подолання корупції в Україні. Він підкреслив, що робитиме це попри погрози.

"Я не боюся ні Сєні, ні Бєні. Потрібно не їх боятися, а гніву українського народу", - ці слова політика викликали бурні овації.