Пристрасть Анастасії Волочкової до відвертих фото прокоментував лікар
Експерт певен, що у великих містах фотографуватися оголеним скоро буде звичайною справою.
news-image

Колишня прима Великого театру, російська балерина Анастасія Волочкова без сорому викладає в соціальні мережі фотографії з лазні, а також украй відверті знімки з екзотичного відпочинку і навіть інтимні фото з власного ліжка. Лікар-сексолог висловив свою думку щодо такої поведінки зірки, повідомляє «Є!» з посиланням на "Сегодня".

Лікар переконаний, що знімки Волочкової - це абсолютно нормальне явище. Кожна приваблива жінка повинна прагнути продемонструвати своє красиве тіло.

"Анастасії Волочкової як балерині сам Бог велів фотографуватися в оголеному вигляді: вона незвичайна, молода, красива, висока. А чи не фотографуватися, навпаки, було б злочином проти людства", - каже фахівець.

Він наголошує, що не треба соромитися красивого тіла. Більш того, міська культура незабаром продукує взагалі тенденцію фотографуватись у стилі "ню".

На думку лікаря, Волочкова у цьому контексті виглядає цілком органічно. І причини її вчинків цілком очевидні.

"Більшість людей, зокрема жінок, фотографуються в оголеному вигляді з трьох причин. По-перше, жінки часто вважають себе красивими і хочуть порадувати оточуючих. По-друге, вирішуються на сміливий крок - знятися оголеною - в рамках сучасної культури, кидаючи тим самим виклик суспільству: мовляв, ви консерватори і козли, а я можу зважитися на антисоціальний вчинок. По-третє, є частина жінок, які хочуть відобразити себе в такому вигляді на пам'ять. Найчастіше це буває перед тим, як жінка налаштувалася на народження дитини ", - підкреслив фахівець.