Війна
24 грудня 2015
Бойовики у Комінтерново розіграли виставу перед ОБСЄ, - журналіст
Військовий кореспондент переконує, що представників моніторингової місії ошукали.
news-image

Журналіст Андрій Цаплієнко, який зараз перебуває поблизу Комінтернового на останньому блок-пості на Маріупольському напрямку, стверджує, що 24 грудня представники ОБСЄ відвідали Комінтерново. Потрапили вони туди з боку окупованої території. Про це військовий кореспондент повідомив у Facebook, передає «Є!».

"Сьогодні з боку Донецька туди заїхали спостерігачі ОБСЄ і на хвості у них "Сепар-ТВ". Про мету візиту неважко здогадатися: показати, що в селі немає "важливих", і ДеНеРе чисту правду говорить про те, що село не цікавило", - написав Цаплієнко.

Він переконує, що військові незаконних збройних формувань пішли тимчасово з населеного пункту, щоб продемонструвати спостерігачам власну відсутність. Інформацію продублює місцеве телебачення. А ОБСЄ у звітах зафіксує, що у Комінтерновому російських військових немає.

Однак після від'їзду спостерігачів, запевняє Цаплієнко, вистава, розіграна сепаратистами, продовжилася.

"Приблизно в 14:30 в Комінтерново верхи на бронетехніці повернулася добре захована рота ДНР + РФ і знову закрила блок-пост на Маріуполь", - повідомляє журналіст.

Він зазначає, що за цей час автомобіль з продуктами харчування для місцевих мешканців встиг потрапити у окупований населений пункт.