Події
25 грудня 2015
ДТП у Дніпропетровську: водолази вилучали тіла загиблих на глибині 3 м (фото)
Внаслідок лобового зіткнення автомобіль «MITSUBISHI», зруйнувавши огорожу мосту, впав у річку Дніпро.
news-image

Як повідомили у прес-службі ДСНС у Дніпропетровській області, 24 грудня, о 21:32 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від чергового «103» про необхідність надання допомоги постраждалим внаслідок ДТП, яка сталася в Амур – Нижньодніпровському районі міста Дніпропетровськ на Новому мосту через річку Дніпро, передає  «Є!».

Орієнтовно, внаслідок лобового зіткнення двох легкових автомобілів марок «SUBARU» та «MITSUBISHI», останній, зруйнувавши огорожу мосту, впав у річку Дніпро.

Підрозділом ДСНС з автомобіля «SUBARU» було врятовано водія, чоловіка, 1973 року народження, якому деблоковано зажаті ноги. Чоловіка госпіталізовано до лікарні у важкому стані з переломами та забоями. Також постраждала пасажирка, 1976 року народження, яку у важкому стані госпіталізовано з попереднім діагнозом закрита черепно-мозкова травма та забій колінного суглобу.

Підрозділом аварійно-рятувальної частини на водних об’єктах аварійно-рятувального загону спецпризначення проведена робота з діставання тіл загиблих громадян з автомобіля «MITSUBISHI», який впав в річку.   В умовах майже нульової видимості водолазами ДСНС о 23:18 тіла загиблих було вилучено з автомобіля на глибині 3 м, піднято на поверхню та доправлено до берега. Загиблих передано до судово-медичної експертизи.

О 01:07 25 грудня за допомогою крану автомобіль було піднято з дна річки.