Суспільство
25 грудня 2015
"Майстер ораторського мистецтва" Азаров розкритикував промову Порошенка у Кнессеті Ізраїлю
Проте обмежився лише загальними фразами.
news-image

Промова президента України Петра Порошенка перед ізраїльським кнесетом є набором фраз, позбавлених змісту і значення, вважає екс-прем'єр України Микола Азаров, про що й написав у своєму Фейсбуці

Про це повідомляє «Є!».

Нагадаємо, Президент України на цьому тижні приїжджав з дводенним візитом до Ізраїлю, де виступив перед місцевим парламентом. Там він заявив, що "євреї як нація були безпосередніми учасниками створення" України, а можливість виступу в кнесеті глава держави назвав знаком поваги і шани не тільки по відношенню до нього самого, але і до "братнього Ізраїлю українського народу".

Проте чомусь це не сподобалось колишньому міністру-втікачеві, й він поставив під сумнів роль євреїв в історії України. Але переконливих доводів Азаров не навів, а обмежився загальними фразами у своєму стилі.

Набір позбавлених змісту і значення фраз, брехні і хвастощів, цинізму. У силу цього не підлягає аналізу .. - написав Азаров на своїй сторінці в Facebook.

Також він лише навів дві обмовки президента на підтвердження своїх слів, які навряд чи можуть зіпсувати загального враження від промови Порошенка.

Читайте також: Президент Ізраїлю виступив за негайну деокупацію Криму та виконання Росією мінських угод