Події
25 грудня 2015
Львівські патрульні затримали п'яного ДАІшника, який симулював інфаркт
Для затримання порушника довелося викликати підмогу та влаштовувати перегони.
news-image

На вулиці Липинського екіпаж помітив автомобіль DAEWOO Lanos, який саме перетнув подвійну суцільну смугу, повідомляє Патрульна поліція України у Фейсбуці, пише «Є!».

Патрульні світловим та шумовим сигналами намагалися зупинити порушника, однак він на неодноразові спроби інспекторів не реагував. На підмогу викликали ще один екіпаж.

Вдалося зупинити порушника аж за містом Городок, що за 30 км від Львова. На запитання інспекторів чому водій не зупинився на вимогу поліцейських – повідомив, що без документів та п'яний.

При поверхневому огляді виявили спецзасоби, які використовують поліцейські. Чоловік розповів, що колись працював у Личаківському райвідділі, а зараз він не є діючим працівником. Однак виявивши в автомобілі ксерокопію паспорта водія – з'ясували, що це діючий працівник ДАІ Львівської області.

Під час транспортування чоловіка на експертизу він неодноразово погрожував. Відмовився продувати драгер, а вирішив здати сечу. Аналіз встановив – 2,6 проміле алкоголю. У відділі поліції чоловік сказав, що у нього болить серце. На місце викликали швидку допомогу, яка повідомила згодом, що з водієм усе добре.

Про цей інцидент повідомлене керівництво порушника. Ведеться службове розслідування.

Читайте також: У Києві патрульні поліцейські затримали Діда Мороза (фото)