Ксенія Бородіна назвала донечку рідкісним ім'ям
Телеведуча повідомила, яке ім'я вони з чоловіком вибрали для новонародженої.
news-image

Після того, як стало відомо, що Ксенія Бородіна стала мамою вдруге, її шанувальники стали гадати, як же вона назве малу. Телеведуча не змусила довго чекати з відповіддю і повідомила, що вони з чоловіком дали доньці незвичайне ім'я - Тея. Про це вона повідомила в Інстаграм, пише «Є!».

«Стільки в коментарях спору, з приводу імені, хочу розвіяти всі чутки ... Ми назвали нашу дочку - Тея! Буквальний переклад імені Тея буде звучати російською мовою як прикметник «божественна». Більш літературний варіант - «подібна богам», «богиня». Для тата з мамою вона точно богиня. P.S. Я вже бачила пару-трійку смайлів на тему імені і знову поради якісь. Хлопці, це невірно, тут такий момент, це знову особисте, і тільки батькам вирішувати, як зватимуть їхню дитину! Ми вибором імені задоволені », - написала зірка в Інстаграмі.


 
Варто відзначити, що останнім часом російські та зарубіжні знаменитості досить часто дають своїм дітям рідкісні імена. Так, Ганна Хилькевич назвала дочку на честь себе і чоловіка - Аріанна, Стас Костюшкін дав синові ім'я Мирон, а Кім Кардашьян - Сейнт, що означає «Святий».

Нагадаємо, що у Ксенії Бородіної також підростає шестирічна дочка Маруся від попереднього шлюбу. Дівчинка дуже рада появі сестрички і постійно відвідує їх з мамою в клініці.