44-річна Крістіна Орбакайте показала ідеальні ноги (фото)
Співачка «забула» надіти спідницю і продемонструвала розкішні ноги.
news-image

Співачка Крістіна Орбакайте виглядає прекрасно! Цей факт 44-річна донька Алли Пугачової в черговий раз довела напередодні ввечері. Виконавиця виклала в Instagram фото в одній лише толстовці. «Забувши» надіти спідницю, Орбакайте продемонструвала шанувальникам абсолютно ідеальні ноги, повідомляє «Є!».

«Розумниця і красуня», «Які ніжки! Все, я в спортзал»,«Це приклад найбільшого праці над собою. Щоб так виглядати в 40 з хвостиком, треба працювати не тільки над тілом, а й над душею»,«Такі ноги нема чого приховувати»,«Ого»,«Дай бог кожної так виглядати»,«Ось це ноги», - захопилися шанувальники співачки в коментарях до фото.

Знайшлися, правда, серед інтернет-користувачів і ті, хто розкритикував Орбакайте за зайву відвертість знімка і помітив, що їй все-таки варто було надіти спідницю. Деякі читачі блогу навіть порівняли Христину з балериною Анастасією Волочковою, що обожнює епатувати публіку.

«Христина! Чи не відбирай хліб у Насті Волочкової»,«Красуня, але все ж чогось не вистачає в гардеробі!»,«Вона дійсно чудово виглядає. Але не варто себе в такому вигляді показувати. Все-таки вона має образ серйозної, працьовитою, яка знає собі ціну, дорослої жінки ...» - зауважили коментатори.