27 грудня 2015
Королівські сім'ї продемонстрували різдвяні фото
На честь свята монархи з усього світу підготували різдвяні листівки.
news-image

Королівські сім'ї для святкової листівки традиційно фотографувалися всі разом. Зворушливі знімки вразили їх прихильників по всьому світу, передає «Є!».

Великобританія

Британська королівська сім'я - найбільш обговорювана в світі. Не дивно, що нове сімейне фото принца Вільяма і герцогині Кембриджської з дітьми, приурочене до Різдва, спричинило бурхливі обговорення.

На Різдво монарша чета разом з Єлизаветою II вирушила в маленьку церкву Марії Магдалини на різдвяну службу. Після цього королеву, її рідних і друзів чекав святковий обід в Сандрінгемі, під час якого завжди подається традиційна індичка.

Монако

Князь і княгиня Монако відзначили Різдво у колі сім'ї. Незадовго до свята монарша чета випустила свою різдвяну листівку. На знімку разом з Альбером і Шарлен позують їх маленькі діти - однорічні близнюки Жак і Габріелла.

Йорданія

«З трепетом починаємо відлік до Нового року! Ми щасливі поділитися з вами сімейним фото! »- написала королівська сім'я Йорданії під різдвяною листівкою.

Бельгія

Королівська родина з Бельгії теж опублікувала різдвяну листівку на своєму акаунті в Твіттері. На знімку король Філіп і королева Матильда позують разом зі своїми дітьми - принцесою Єлизаветою, принцом Габріелем, принцом Еммануелем і принцесою Елеонорою.

«Веселого Різдва і щасливого Нового року!» - свідчить лаконічний підпис до фото.

Іспанія

Цього року король Іспанії Філіп VI і його дружина Летісія вирішили трохи змінити дизайн різдвяної листівки. Вони вважали за краще зосередити увагу не на собі, а на своїх дочках - 8-річній Софії і 10-річній Леонор. На святковій картці зображено зворушливе фото юних принцес.

«Кожен день у нас є причини знайти надію і мир в наших серцях. Ми сподіваємося, що благовоління Різдва буде завжди висвітлювати наш шлях », - сказано в підписі до листівці.

Швеція

Оригінально привітала всіх з Різдвом і шведська королівська родина. Принцеса Мадлен опублікувала у Фейсбуці фотографію свого шестимісячного сина - принца Ніколаса - з Санта-Клаусом, і написала:

«Ніколас бажає всім щасливих свят!».