Світ
29 грудня 2015
96-річна британка виходить заміж за 91-річного коханого
«Сумарний» вік пари - 187 років!
news-image

Любити ніколи не пізно! 96-річна британка отримала пропозицію руки і серця від свого 91-річного коханого. Пара має намір зіграти весілля 16 січня.

Білл Гріффітс і Фло Маршелсей разом вже 10 років, але одружитися вирішили тільки тепер. 91-річний наречений покликав обраницю заміж під час простого домашнього чаювання, пише британська газета Metro, передає «Є!».

На весіллі Білла і Фло гулятимуть численні родичі: на двох у пари - п'ятеро дітей, чотирнадцятеро онуків і семеро правнуків!

«Білл подивився на мене і запитав:« Фло, ти вийдеш за мене? ». Я сказала «так», і він мене міцно поцілував. Білл не вставав на одне коліно, але все одно все було дуже романтично. Я не могла повірити в те, що він і правда зробив мені пропозицію. Життя сповнене сюрпризів », - зізналася Фло, яка три роки тому перемогла рак кишечника.

За словами 96-річної нареченої, ніколи не пізно зіграти весілля.

«Тобі стільки років, на скільки ти себе відчуваєш. Фізично я стара, але морально - сповнена сил. Якщо хто-небудь скаже, що я занадто стара, щоб піти до вівтаря, я відповім, що ця людина несе нісенітницю », - впевнена Фло.

Щаслива пара знайома більше 30 років, вперше закохані зустрілися в танцювальному клубі в 1982 році. Фло на той момент вже втратила свого чоловіка. Дружина Білла померла в 1997 році, пізніше між давніми приятелями зав'язався роман.

«Білл - люблячий і турботливий чоловік. І ще він досі дуже симпатичний. Та й зморшок у нього небагато », - говорить Фло.