Резонанс
29 грудня 2015
"Парасюку - $ 100 тисяч": у Корбана вилучили "чорнові" платіжки з виплатами депутатам ВР
Генпрокуратура під час обшуку в помешканні лідера партії УКРОП Геннадія Корбана вилучила документи, які можуть свідчити про виплати коштів депутатам Верховної Ради.
news-image

Про це заявили слідчий Головного слідчого управління ГПУ Микола Макеєв і прокурор ГПУ Валерій Карпунцов, передає «Є!» з посиланням на службу ВВС.

В ході обшуків було вилучено дуже багато цікавої інформації, зокрема "чорнову бухгалтерію", яка стосується діяльності злочинної організації, в організації якої підозрюється Корбан, - заявив Макеєв.

Він продемонстрував копії вилучених платіжок, які, на думку прокурорів, свідчать про значні виплати депутатам Ради.

Канал "112" оприлюднив деякі фрагменти цих документів. У соцмережі потрапило фото такої платіжки, де можна розпізнати напис "100 000 $ - займ Парасюк".

Нагадаємо, напередодні Дніпровський районний суд Києва змінив Геннадію Корбану запобіжний захід з домашнього арешту на утримання під вартою на 60 днів.

Лідера УКРОПа підозрюють в створенні злочинної організації, привласненні коштів в особливо великих розмірах та викраденні людей. Сам він провини не визнає і звинувачує владу в "політичних репресіях".

Читайте також: Квартиру Корбана обшукали, а його вивезли,- прес-служба "УКРОПу"