Політика
29 грудня 2015
Блок Петра Порошенка ймовірно змінить назву
Нововведення відбудеться у політсилі на початку року.
news-image

Пропрезидентську політичну партію вірогідно перейменують на найближчому з'їзді, який пройде у січні-лютому наступного року. Політсила збереже лише коротку назву "Солідарність". Про це в інтерв'ю виданню "Лівий берег" повідомив народний депутат Сергій Березенко, передає «Є!».

«Ми прийняли рішення, що на найближчому з'їзді з назви партії буде викреслено її початок« БПП ». І залишиться - «Солідарність», - зазначив він.

Березенко зауважив, що раніше назву партія не змінювала з очевидних політичних мотивів. Рейтинг президента використовувався на місцевих та загальноукраїнських виборах, тому його ім'я було присутнє у назві. Тепер ця опція вже не потрібна, наголосив нардеп.

Відомий по гучним виборам у Чернігові Сергій Березенко впевнений, що Блок імені Президента підготував собі у країні добру електоральну підтримку. Кандидати від партії очолюють 14 обласних рад, багато представників політсили стали мерами міст. Тому, переконаний народний обранець, у майбутньої "Солідарності" попереду багато перспектив.