Політика
29 грудня 2015
Сестра Корбана звернулася до Президента
Вікторія Корбан закликає главу держави згадати усе корисне, що Геннадій зробив, обіймаючи посаду в Дніпропетровській ОДА.
news-image

Сестра Геннадія Корбана, яка мешкає в Ізраїлі, звернулася до Петра Порошенка з проханням звернути увагу на несправедливість, яку зараз чинить правосуддя. Про це Вікторія Корбан написала на своїй офіційній сторінці в Facebook, повідомляє «Є!».

Жінка наголосила, що вона відмовляла брата, коли він погоджувався на високу посаду в Дніпропетровській ОДА. Але згодом усі рідні зрозуміли, зазначає Вікторія, що Геннадія неможливо переконати, бо його вчинок обумовлений любов'ю до батьківщини.

"І надалі ми всі тут зрозуміли, що це ні що інше, як патріотизм, любов до Батьківщини, любов до людей, до своєї землі!Чим ми і наші друзі в Ізраїлі заразилися від нього і його товаришів", - написала Вікторія Корбан.

Вікторія у своєму дописі нагадала Президентові, що саме її брат з однодумцями захистили частину країни від сепаратизму. Вона зауважила, що на оснащення української армії Геннадій Корбан витрачав власні кошти.

Влада хоче привласнити собі досягнення патріотів, зазначаючи, ніби це вона врятувала країну. Саме цим, переконана жінка, обумовлене переслідування патріотів.

"Петре Олексійовичу!!!Одумайтеся!", - написала сестра Корбана.