Галина Безрук розповіла про поцілунок із Зеленським на знімальному майданчику
Зірки разом грають у популярному серіалі "Слуга народу".
news-image

Відома українська акторка Галина Безрук поділилася подробицями інтимної сцени, яку їй довелося зіграти разом з популярний шоуменом Володимиром Зеленським у серіалі "Слуга народу", повідомляє жіночий портал Ivona, пише «Є!».

За сценарієм, Безрук грає кохану президента, роль якого виконує Зеленський. Глядачі стали свідками однієї зі сцен, де між головними героями стався зворушливий поцілунок. Акторка поділилась одкровенням, зазначивши, що поки вони з Володимиром репетирували пікантну сцену, режисер уже зняв потрібну сцену.

Безрук наголошує, що її коханий чоловік Артем Алексєєв дуже боляче сприймає відверті сцени своєї другої половинки. Тому вона заздалегідь повідомила йому, що у серіалі "Слуга народу" їй доведеться відзняти декілька епізодів інтиму разом з Володимиром Зеленським.

"Вова - дуже хороший сім'янин, у нього прекрасна сім'я. Головне, щоб не почалося мерзенних, бридких пліток, як зазвичай буває: якщо цілувалися в кадрі, значить - роман. Але, завдяки тому, що Вова - легка, відкрита людина, відрепетирували, зняли, я навіть не помітила, як це все пройшло", - ділиться спогадами Безрук.

Акторка наголошує, що протягом знімання "поцілункових" сцен у них з Зеленським буде чимало. Але вони залишають лише позитивні емоції, зізналась Безрук.