30 грудня 2015
Новорічна ялинка Волочкової збентежила користувачів Мережі (фото)
Будинок балерини прикрасила незвичайна лісова красуня.
news-image

Анастасія Волочкова - персона досить скандальна. То зробить шпагат в ресторані, то надіне занадто крихітне бікіні. Днями балерина знову здивувала своїх шанувальників і недоброзичливців, виклавши в Instagram фото новорічної ялинки, повідомляє «Є!».

З'ясувалося, що традиційне святкове дерево у Волочкової вбране досить незвичайним чином. Ялинку прикрасив оберемок нотних листів і білий лебідь.

«Так приємно отримати в подарунок від дуже хорошої людини - таку креативну, дизайнерську ялинку з прекрасним лебедем!» - захопилася Анастасія ялинкою в підписі до свого фото.

 Читачі блогу захоплень балерини не оцінили.

«Схоже на м'яті газети», «нотних листів забагато», «Вам і правда подобається? Хочеться нотні аркуші відірвати », - написали в коментарях до знімка користувачі соцмережі.

Один з коментаторів зауважив, що Новий рік - це не Хеллоуїн, тому лебідь на ялинці, на його думку, не цілком доречний. Волочкова, яка любить спілкуватися з передплатниками свого блогу, вирішила відповісти всім, кому її святкове дерево не сподобалося:

«Дорогі, вам бажаю прикрасити ялинку на ваш смак. А я цій ялинці щаслива! І рада», - миролюбно написала Волочкова.

Нагадаємо, Анастасія раз у раз потрапляє в конфузи. Наприклад, королева шпагату цієї осені ногою розбила люстру в ресторані і прикрасила святковий торт церковної свічкою.