Події
30 грудня 2015
У "Правому секторі" розглядають кілька кандидатур на місце Яроша
В організації вважають, що вихід Дмитра Яроша з ПС став результатом дій влади.
news-image
Нового лідера "Правого сектора" оберуть на з'їзді, вже є кілька кандидатур. Про це заявив спікер ДУК "Правий сектор" Дмитро Савченко, передає «Є!».
 
У нас буде проходити з'їзд, і на цьому з'їзді визначаться ці питання. Там є кілька кандидатур, і шляхом голосування ми виберемо нового провідника, - повідомив Савченко.

На його думку, вихід Дмитра Яроша з ПС став результатом дій влади.

Можливо, мало місце якесь втручання з боку офіційної влади. Я нікого не хочу звинувачувати, нікого не хочу образити, але приблизно за таким сценарієм розчленувався той самий батальйон "ОУН", справа дійшла до "ПС". Можна спостерігати певний алгоритм дій з боку Банкової, де незручні формування нейтралізуються за допомогою їх мінімізації і розчленування, штучного розчленування. Незважаючи на це, незважаючи на розуміння цих тонкощів сьогоднішньої політики і підходу влади до таких непокірних формувань і структур, ми все ж залишаємося друзями. Я думаю, що боротьба нас в перспективі об'єднає, - заявив представник ДУК "ПС".

Нагадаємо, 28 грудня провідник "Правого сектору" Дмитро Ярош заявив про свій вихід зі складу організації, оскільки як революційна структура ПС виконав свою місію.

Читайте також: Ярош остаточно порвав з "Правим сектором" і створив новий рух