Україна
30 грудня 2015
У БПП вже вибрали суддю для розгляду апеляції Корбана
Народний депутат (фракція БПП), член Комітету Верховної Ради з питань правової політики і правосуддя Олександр Грановський вважає справедливим рішення Дніпровського районного суду Києва про зміну Геннадію Корбану запобіжного заходу на тримання під вартою.
news-image

Також Грановський наполягає на подальшому апеляційному розгляді цієї справи суддею Апеляційного суду м.Києва Олексієм Леванчуком.

Про це сам Грановський заявив у коментарі журналістам.

«Ми повинні зробити все, щоб Апеляційний суд залишив у силі рішення по Корбану. Це питання узгоджено з керівництвом держави », - заявив Грановський.

Народний депутат додав, що саме для реалізації подібних завдань державного значення в Апеляційний суд м.Києва був переведений з Миколаївської області чесний і принциповий суддя Олексій Леванчук.

Є загальне розуміння, що саме Леванчук повинен розглядати справу Корбана в Апеляційному суді. Ми вже звернулися до глави Апеляційного суду Києва Головачова з проханням допомогти в тому, щоб саме суддя Леванчук головував при розгляді апеляції у справі Корбана, - уточнив Грановський.