Світ
1 січня 2016
Діти загинули в Краснодарському краї через пожежу від ялинкової гірлянди
Дві дівчинки стали жертвами необережного поводження з електроприладами.
news-image

Двоє дітей загинули у новорічну ніч в місті Канську Красноярського краю через пожежу. У квартирі загорілася ялинка, залишена на ніч з включеною гірляндою. Батькам дівчаток вдалося врятуватися, передає «Є!».

Про загибель дітей повідомила РІА "Новости" офіційний представник ГСУ СК краю Ольга Дегід. За її словами, пожежа почалася через коротке замикання гірлянди на ялинці.

"34-річний господар та його 28-річна дружина вибігли з квартири, двоє дівчаток у віці 7 років і 11 місяців загинули", - сказала співробітниця регіонального управління Слідчого комітету.

За даними крайового главку МВС, ялинка з включеною гірляндою була залишена на ніч без нагляду.

"В даний час батьки перебувають у лікарні. Відділом у справах неповнолітніх сім'я характеризується позитивно, на обліку не перебуває", - уточнили у відомстві.

За даними, батьки загиблих дівчаток врятувалися, вистрибнувши з вікна палаючої квартири. Як стверджують ЗМІ видання з посиланням на джерело в медустанові, жінка отримала складний перелом кісток тазу і плеча, а чоловік - термічні опіки шкіри 1 і 3 ступеня і опік верхніх дихальних шляхів.