Шанувальники певні: 66-річна Пугачова зробила пластику (фото)
Фанати ворожать, чому Алла Борисівна покращала і помолодшала.
news-image

Зовнішність 66-річної Алли Пугачової останнім часом часто стає предметом для обговорення. Вся справа в тому, що Примадонна раптово пострункішала і помолодшала, це активно обговорюють у соцмережах та ЗМІ, повідомляє «Є!».

Ось і зараз нове фото Алли Борисівни, опубліковане в Instagram дружиною модельєра Валентина Юдашкіна Мариною, знову схвилювало шанувальників зірки. Вони дружньо відзначили, що співачка покращала і приголомшливо молодо виглядає, і припустили, що все це - результат прекрасної роботи пластичного хірурга. До речі, варто зазначити, що 57-річна Марина Юдашкіна, і 77-річна бізнесвумен Марина Рёдель на фото разом з Пугачовою також чудово виглядають.

«Вас абсолютно не впізнати», «чи то фотомонтаж, чи то реально!», «Аллу Борисівну не впізнала .. Думала, чиясь дочка в кадрі», «Пугачова молодіє», - такими коментарями фанати супроводили цей знімок .

Втім, були й ті, хто знайшов більш просте пояснення змінам у зовнішності зірки і вирішили, що Аллу Борисівну освіжила нова, більш сучасна, зачіска.

«Невже їй зачіску змінили! Так набагато молодше виглядає. Об'ємні зачіски її дуже старять ».