Суспільство
3 січня 2016
Брати Капранови закликають боротися із свавіллям на ТБ
Митці певні, що кожен глядач особисто повинен фіксувати порушення.
news-image

Відомі українські видавці та письменники Віталій і Дмитро Капранови вважають, що усі вітчизняні телеканали порушують умови ліцензування. Брати переконані, що з цим потрібно боротися усім суспільством. Про це вони написали у Facebok, передає «Є!».

"Вони продовжують своє мовлення лише через саботаж чи нехлюйство Нацради, яка лінується фіксувати факти порушення і вживати заходів", - переконані митці.

Брати зауважують, що коли вже українці змогли "звалити Президента, то невже не спасуємо перед телеканалами, які плюють нам в обличчя".

Юристам необхідно створити установчий документ, який стане своєрідним витягом з законодавства, переконані Капранови. Тоді кожен охочий зможе його роздрукувати й фіксувати порушення медійників. Глядачі повинні ретельно записувати порушення й звертатися з ними до Нацради з телебачення та радіомовлення. Якщо буде багато порушень, то крига зрушиться з місця, переконані брати-письменники.

Капранови закликають відомих українських діячів культури тиснути на Нацраду й брати активну участь у фіксації порушень законодавства з телебачення та радіомовлення.

Митці пропонують українцям надавати пропозиції й долучатися до боротьби за чисте ТБ.