Події
5 січня 2016
Апеляційний суд переніс розгляд скарги на арешт Корбана на 13 січня
Таке рішення прийняли судді сьогодні.
news-image

Як повідомляє «Є!», після того, як адвокати оголосили відвід головуючому судді Масенку та судді колегії Глиняному, головуючий суддя поінформував учасників процесу, що їм потрібно вивчити надані стороною захисту матеріали про нібито втручання в автоматизовану систему розподілу справ.

Дніпровський райсуд Києва досі не надав Апеляційному суду матеріали у справі Корбана. У зв’язку із цим у розгляді апеляційної скарги було оголошено перерву до 11.00 13 січня, - зазначив головуючий суддя Денис Масенко.

Нагадаємо, 5 січня Апеляційний суд міста Києва розпочав засідання з розгляду апеляційної скарги захисту одного з лідерів "Укропу" Геннадія Корбана на рішення Дніпровського районного суду Києва про застосування щодо нього запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Перед цим, 28 грудня, Дніпровський районний суд Києва задовольнив клопотання Генеральної прокуратури про зміну запобіжного заходу Геннадію Корбану на тримання під вартою протягом 60 діб.

Корбана звинувачують у створенні злочинної організації, привласненні грошових коштів у особливо великих розмірах, викраденні людей та автомобільного транспорту.

Читайте також: Адвокати кажуть, що загубили Корбана