Як бути жінкою: вітчим Кім Кардашьян дав відверте інтерв'ю
Днями 66-річна зірка реаліті-шоу «Сімейство Кардашьян» і вітчим Кім Кардашьян, колишній атлет і олімпійський чемпіон Брюс Дженнер, тепер уже Кейтлін, дала інтерв'ю журналу The Advocate і знялася для обкладинки видання.
news-image

Зірка відверто розповіла про те, як вона прийняла рішення змінити стать і розкрила секрет свого зовнішнього вигляду, передає «Є!».

Бути жінкою - це набагато більше, ніж зачіска та макіяж. Я намагаюся вчитися. Мені порадили прочитати книгу Кейтлін Моран "Як бути жінкою". Вона написана дуже дотепно і смішно. Прочитавши книгу, я зрозуміла, як сильно мій досвід відрізняється від досвіду нормальної жінки. Друга глава була про менструацію. Окей, цього мені не зрозуміти. Але там є стільки всього, що мені потрібно дізнатися про те, як бути жінкою, як бути собою. Через те, що я народилася чоловіком, багато що в моєму житті вже втрачено- розповіла в інтерв'ю Кейтлін.

Моя дочка Кім каже мені: "Якщо ти виходиш у світ, то повинна виглядати круто". Ти не вирішуєш, коли папараці зроблять фотографію, вони просто знімають тебе, коли ти без макіяжу, погано одягнена і так далі. Кім відмінно в цьому розбирається. Перед виходом куди-небудь потрібно виглядати відмінно настільки, наскільки це можливо!".

Про те, що Брюс - жінка, яка застрягла в тілі чоловіка, колишній спортсмен знав давно, але соромився говорити про це в слух:

"Я була чоловіком, спортсменом, суперзіркою. А потім зарахувала себе до "слабкої статі" і зважилася на операцію" - підсумувала зірка.