Події
8 січня 2016
У справі про загадкову смерть Макара Колеснікова є питання, - Мосійчук
Нардеп заявляє, що патологоанатом, який робив розтин, щось приховує.
news-image

Ув'язнений народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук, який зараз перебуває у лікарні, перейнявся питанням загадкової загибелі 1 січня 2016 року політв'язня Макара Колеснікова у СІЗО. Правозахисники нардепа взяли справу під особистий контроль. Про це він повідомив у Facebook, передає «Є!».

Зокрема 8 січня рідні загиблого та представники Мосійчука побували у СІЗО та морзі, намагаючись забрати тіло Колеснікова. Однак поведінка патологоанатома викликала багато запитань, наголошує Мосійчук.

"В той же час працівник моргу, паталагонатом Богдан Юрченко який проводив розтин тіла Колеснікова поводить себе неадекватно. З сестрою і адвокатом Макара розмовляти і тим більше показувати його тіло не хоче. Натомість на присутніх журналістів та активістів Юрченко викликав поліцію", - написав нардеп.

Згодом рідних та адвоката впустили на впізнання тіла загиблого хлопця. Вони стверджують, що розтин зроблено таким чином, щоб приховати сліди ін'єкцій.

"Сестра плаче, а адвокат Смалій заявляє, що розтин зроблено таким чином, щоб приховати сліди ін'єкції, яку Макару зробили в СІЗО", - зазначає Мосійчук.

Зазначається, що  заступник начальника слідчого Шевченківського райвідділу Олександр Богатирчук зізнався: у справі загибелі Макара Колеснікова є багато питань.