Світ
8 січня 2016
Такого кошмару я ще не бачила, - свідок нападів у Кельні
У поліцію від постраждалих надійшло близько 90 заяв.
news-image

Масові напади на жінок і сексуальні домагання в Кельні в новорічну ніч стали потрясінням для всієї Європи. У поліцію міста надійшло близько 90 заяв, повідомляє «Є!» з посиланням на "РІА-Новості".

У новорічну ніч на вулицях Кельна сотні п'яних чоловіків домагалися, грабували і навіть гвалтували жінок. 

«Такого кошмару я не бачила жодного разу в житті. Натовпи п'яних чоловіків переслідували жінок, нападали на них, приставали, домагалися, ображали і принижували. Мене просто шокувало, як ці мертвецки п'яні звірі обійшлися з двома жінками, коли оточили їх, безпомічних. Нападники прибули з Північної Африки: марокканці і алжирці. Ми зрозуміли це з їх акценту. З ними були і приїжджі з Сирії », - розповіла ЗМІ одна зі свідків події.

У поліцейському звіті говорилося, що новорічна ніч пройшла спокійно за винятком декількох незначних пригод. Однак тепер влада називає ці події небаченим розгулом злочинності.

«На мій погляд, це жахливо. Люди прийшли сюди розважитися, але замість цього стали жертвами нападів. Жителі обурюються, і їх справедливий гнів шукає виходу », - розповіла мешканка Кельна.
«Неможливо відокремити те, що трапилося від міграційного кризи і полеміки навколо нього. Я вважаю, ми повинні допомагати біженцям, але необхідно порівнювати це з тією небезпекою, яку таїть у собі подібна політика », - вважає інший житель міста.